Отримав
замовлення – підібрати пристойний РЕСТОРАН (Кафе) для проведення ВИПУСКНОГО
ВЕЧОРА у 2017 році на 70 (!) персон.
Завдання виявилося не простим. За місяць ввечері відвідав, промоніторив та проінспектував близько 60 (!!!) наших полтавських (враховуючи «контори» у радіусі 30 км від обласного центру) закладів харчування та відпочинку.
Про те, як справи з Організаторами СВЯТА, ВЕДУЧИМИ, Ді-Джеями, Музикантами та іншими фахівцями проведення ВИПУСКНОГО на 2017, 2018 роки – у наступних серіях.
Завдання виявилося не простим. За місяць ввечері відвідав, промоніторив та проінспектував близько 60 (!!!) наших полтавських (враховуючи «контори» у радіусі 30 км від обласного центру) закладів харчування та відпочинку.
Результати виявилися такі:
На сьогодні більш-менш пристойні та дорогі-модно-популярні, типу брендові «кабаки» вже ВСІ (!) зайняті-заброньовані. На серпень ц.р. середній чек на одного клієнта у них 400-600 гривень (один красень бахнув навіть 1000). Що буде наприкінці весни прийдешнього - можливо лише Центробанк знає, бо прив’язано ж все знаєте до чого. Тож, природньо прогнозована у травні корекція (чи то МЕНЮ, чи то ЦІН; будуть або менше їсти – або більше платити). То - вже, як клієнт забажає. Хоча з досвіду знаю, що 99% буде друге. Бо за роки склалося враження, що батьки своїм «чадам» саме у випускну ніч хочуть запхати до рота просто все, що тільки можна – навіть більше, ніж у ніч новорічну. Але і тут існують поодинокі винятки. Власники окремих ресторанів у разі 70%-ої проплати наперед ніби-то гарантують, що ціни потім переглядатися не будуть. Більше нічого сказати не можу, бо перевірених фактів таких поки що не маю.
На сьогодні більш-менш пристойні та дорогі-модно-популярні, типу брендові «кабаки» вже ВСІ (!) зайняті-заброньовані. На серпень ц.р. середній чек на одного клієнта у них 400-600 гривень (один красень бахнув навіть 1000). Що буде наприкінці весни прийдешнього - можливо лише Центробанк знає, бо прив’язано ж все знаєте до чого. Тож, природньо прогнозована у травні корекція (чи то МЕНЮ, чи то ЦІН; будуть або менше їсти – або більше платити). То - вже, як клієнт забажає. Хоча з досвіду знаю, що 99% буде друге. Бо за роки склалося враження, що батьки своїм «чадам» саме у випускну ніч хочуть запхати до рота просто все, що тільки можна – навіть більше, ніж у ніч новорічну. Але і тут існують поодинокі винятки. Власники окремих ресторанів у разі 70%-ої проплати наперед ніби-то гарантують, що ціни потім переглядатися не будуть. Більше нічого сказати не можу, бо перевірених фактів таких поки що не маю.
Заставу просять
від 1000 гривень до 50% (!) від всього замовлення).
Під час об’їзду і
заходу у «завєдєнія» виявив масу цікавих фактів, нюансів, фішок і заманух
(кухня, страви, смак, чистота, гостинність, температура повітря та його чистота-свіжість
у залі і, вибачте, у КЛОЗЕТІ). У разі, якщо ВИ забажаєте собі СВЯТО – обов’яково
цією інформацією поділюсь і порекомендую НАЙКРАЩЕ.
В результаті
вечірніх мандрів з’ясувалося, що кілька закладів обслуговувати дорослих
школярів та їхніх щасливих батьків (готових і самими «порезвитися») ні за що не
погоджуються (НЕ ФОРМАТ). Кілька «точок», раптово чи ні, закрилися (на ремонт
або ж «навічно»). Але є і приємні для когось новини (особливо, мабуть, для тих
ГОЛІВ та ЧЛЕНІВ батьківських комітетів, хто оббігав усе, але так нічого
путнього і не знайшов. Тут Ньюз такий: на ПІДХОДІ у ПолЬтаві та у тому ж таки радіусі
– кілька новеньких РЕСТОРАНІВ та ХАТ (прикметників до слова ХАТА не
використовую, бо буде вже дуже РЕКЛАМНО, хоча могли за це і щось дати). Один
такий заклад навіть, говорять, буде типу чотирьох ЗІРКОВИЙ ****. ОБА-НА !!!
Ціка-ВО?! Дочекайтеся. От тільки ціну у таких майбутніх СУПЕР КАБАКАХ **** ще
ніяк не складуть. Та й телефонів у мережі Ви поки що не знайдете. Хоча даю НА
ВОДКУ: заклади ці будуть мережеві. Власники ті ж самі (усім майже відомі).
Якщо ж
СВІТА, бажаючих відсидіти там до зустрічі світанку, складе осіб 30-50 – ВАМ можливе
полегшення. Бо тут на Ринок подібних послуг додадуться ще десяток-два
різноманітних кафе-тавернів-барів і, знову вибачте, ЇДАЛЕНЬ (інколи навіть
заводських чи «фабрічних»). Але тут вимальовується така тенденція: чим менше
люду щось хоче – тим на нижчої якості послуги можна нарватися.
Ціка-ВО й те, що
дата проведення шкільного ВИПУСКНОГО визначається лише приблизно десь у лютому,
коли Голови освіти «соізволять ето сдєлать». Враховуючи це, Керівники деяких Ресторацій
дуже нервують: «Повідомте нам точну дату, ми ж не можемо зорієнтуватися і
втрачати клієнтів». А от деякі керманичі готельно-ресторанних комплексів
взагалі «морозяться» «нє хіло». Питаю: «До Ранку можна Музикою БУХКАТИ?».
-Та, не проблема.
Можна ………… якщо постояльців не буде. А раптом заїдуть – то НЄ !!!
Уявіть собі:
ВИПУСКНА БРАТІЯ за кілька днів до свого занадто радісного «торжества»
дізнається, що феєрична ДИСКОМАНІЯ з КЛУБНЯКОМ закінчиться о 23.00 (почавши о
22-й). БОМБА!!!
Так що майте і це
на увазі і не вляпайтеся в ХАЛЕПУ.
Були й такі, хто буркотів: «Який там випускний? Тільки ж відгуляли». Таких особливо стережіться, бо в останні 10 років проблемами пошуків залів для справжнього СВЯТА і початкове бронювання зараз відбувається вже за 1-3 роки до початку «церемонії». Далі залишаються "ЗАЛИШКИ". Але й трапляються щасливі рідкі випадки, хоча відмов майже не буває.
Цікава й картина
зі спостереженням самого «РАССВЄТА». Багато батьків цілком серйозно
переймається місцем, де можна буде дітлахам побачити це «чудо» і з криками
«Здравствуй, ВЗРОСЛАЯ ЖИЗНЬ» одразу стати типу таким. Тут світанкові пейзажі
розділяються на такі, які інколи видно і такі, які взагалі навіть у бінокль не
побачиш. Як зазначив один кмітливий або досвідчений адміністратор: А шо ви
хочете? А вдруг тучі будут ??? Єго і нє відно будєт». Так що тут дійсно буває і
таке. Обирайте самі.Були й такі, хто буркотів: «Який там випускний? Тільки ж відгуляли». Таких особливо стережіться, бо в останні 10 років проблемами пошуків залів для справжнього СВЯТА і початкове бронювання зараз відбувається вже за 1-3 роки до початку «церемонії». Далі залишаються "ЗАЛИШКИ". Але й трапляються щасливі рідкі випадки, хоча відмов майже не буває.
Про те, як справи з Організаторами СВЯТА, ВЕДУЧИМИ, Ді-Джеями, Музикантами та іншими фахівцями проведення ВИПУСКНОГО на 2017, 2018 роки – у наступних серіях.
Не втрачайте ЧАС
і НАДІЇ. Замовляйте.
Організація (під
ключ) і Проведення ВИПУСКНИХ Вечорів на 2017, 2018 роки. Підбір Ресторану
(кафе), вибір Професійних Ведучих, DJ-їв, Музикантів,
Артистів.
СВЯТКОВА АГЕНЦІЯ
Володимира ГОЛУБНИЧОГО «ПРОФЕСІОНАЛ». Телефонуйте: 097-798-52-82; 066-93-44-207.
Комментариев нет:
Отправить комментарий