суббота, 13 августа 2016 г.

Як Батькам та Дітям Не втрапити в ХАЛЕПУ, або ВИПУСКНИЙ вже 2017-го і 2018-го років.

Отримав замовлення – підібрати пристойний РЕСТОРАН (Кафе) для проведення ВИПУСКНОГО ВЕЧОРА у 2017 році на 70 (!) персон.
Завдання виявилося не простим. За місяць ввечері відвідав, промоніторив та проінспектував близько 60 (!!!) наших полтавських (враховуючи «контори» у радіусі 30 км від обласного центру) закладів харчування та відпочинку.
Результати виявилися такі: 
На сьогодні більш-менш пристойні та дорогі-модно-популярні, типу брендові «кабаки» вже ВСІ (!) зайняті-заброньовані. На серпень ц.р. середній чек на одного клієнта у них 400-600 гривень (один красень бахнув навіть 1000). Що буде наприкінці весни прийдешнього - можливо лише Центробанк знає, бо привязано ж все знаєте до чого. Тож, природньо прогнозована у травні корекція (чи то МЕНЮ, чи то ЦІН; будуть або менше їсти – або більше платити). То - вже, як клієнт забажає. Хоча з досвіду знаю, що 99% буде друге. Бо за роки склалося враження, що батьки своїм «чадам» саме у випускну ніч хочуть запхати до рота просто все, що тільки можна – навіть більше, ніж у ніч новорічну. Але і тут існують поодинокі винятки. Власники окремих ресторанів у разі 70%-ої проплати наперед ніби-то гарантують, що ціни потім переглядатися не будуть. Більше нічого сказати не можу, бо перевірених фактів таких поки що не маю.

Заставу просять від 1000 гривень до 50% (!) від всього замовлення).
Під час об’їзду і заходу у «завєдєнія» виявив масу цікавих фактів, нюансів, фішок і заманух (кухня, страви, смак, чистота, гостинність, температура повітря та його чистота-свіжість у залі і, вибачте, у КЛОЗЕТІ). У разі, якщо ВИ забажаєте собі СВЯТО – обов’яково цією інформацією поділюсь і порекомендую НАЙКРАЩЕ.
 
В результаті вечірніх мандрів з’ясувалося, що кілька закладів обслуговувати дорослих школярів та їхніх щасливих батьків (готових і самими «порезвитися») ні за що не погоджуються (НЕ ФОРМАТ). Кілька «точок», раптово чи ні, закрилися (на ремонт або ж «навічно»). Але є і приємні для когось новини (особливо, мабуть, для тих ГОЛІВ та ЧЛЕНІВ батьківських комітетів, хто оббігав усе, але так нічого путнього і не знайшов. Тут Ньюз такий: на ПІДХОДІ у ПолЬтаві та у тому ж таки радіусі – кілька новеньких РЕСТОРАНІВ та ХАТ (прикметників до слова ХАТА не використовую, бо буде вже дуже РЕКЛАМНО, хоча могли за це і щось дати). Один такий заклад навіть, говорять, буде типу чотирьох ЗІРКОВИЙ ****. ОБА-НА !!! Ціка-ВО?! Дочекайтеся. От тільки ціну у таких майбутніх СУПЕР КАБАКАХ **** ще ніяк не складуть. Та й телефонів у мережі Ви поки що не знайдете. Хоча даю НА ВОДКУ: заклади ці будуть мережеві. Власники ті ж самі (усім майже відомі).
Якщо ж СВІТА, бажаючих відсидіти там до зустрічі світанку, складе осіб 30-50 – ВАМ можливе полегшення. Бо тут на Ринок подібних послуг додадуться ще десяток-два різноманітних кафе-тавернів-барів і, знову вибачте, ЇДАЛЕНЬ (інколи навіть заводських чи «фабрічних»). Але тут вимальовується така тенденція: чим менше люду щось хоче – тим на нижчої якості послуги можна нарватися.
Ціка-ВО й те, що дата проведення шкільного ВИПУСКНОГО визначається лише приблизно десь у лютому, коли Голови освіти «соізволять ето сдєлать». Враховуючи це, Керівники деяких Ресторацій дуже нервують: «Повідомте нам точну дату, ми ж не можемо зорієнтуватися і втрачати клієнтів». А от деякі керманичі готельно-ресторанних комплексів взагалі «морозяться» «нє хіло». Питаю: «До Ранку можна Музикою БУХКАТИ?».
-Та, не проблема. Можна ………… якщо постояльців не буде. А раптом заїдуть – то НЄ !!!
Уявіть собі: ВИПУСКНА БРАТІЯ за кілька днів до свого занадто радісного «торжества» дізнається, що феєрична ДИСКОМАНІЯ з КЛУБНЯКОМ закінчиться о 23.00 (почавши о 22-й). БОМБА!!!
Так що майте і це на увазі і не вляпайтеся в ХАЛЕПУ.
Були й такі, хто буркотів: «Який там випускний? Тільки ж відгуляли». Таких особливо стережіться, бо в останні 10 років проблемами пошуків залів для справжнього СВЯТА і початкове бронювання зараз відбувається вже за 1-3 роки до початку «церемонії». Далі залишаються "ЗАЛИШКИ". Але й трапляються щасливі рідкі випадки, хоча відмов майже не буває.
Цікава й картина зі спостереженням самого «РАССВЄТА». Багато батьків цілком серйозно переймається місцем, де можна буде дітлахам побачити це «чудо» і з криками «Здравствуй, ВЗРОСЛАЯ ЖИЗНЬ» одразу стати типу таким. Тут світанкові пейзажі розділяються на такі, які інколи видно і такі, які взагалі навіть у бінокль не побачиш. Як зазначив один кмітливий або досвідчений адміністратор: А шо ви хочете? А вдруг тучі будут ??? Єго і нє відно будєт». Так що тут дійсно буває і таке. Обирайте самі.
Про те, як справи з Організаторами СВЯТА, ВЕДУЧИМИ, Ді-Джеями, Музикантами та іншими фахівцями проведення ВИПУСКНОГО на 2017, 2018 роки – у наступних серіях.
Не втрачайте ЧАС і НАДІЇ. Замовляйте.
Організація (під ключ) і Проведення ВИПУСКНИХ Вечорів на 2017, 2018 роки. Підбір Ресторану (кафе), вибір Професійних Ведучих, DJ-їв, Музикантів, Артистів.

СВЯТКОВА АГЕНЦІЯ Володимира ГОЛУБНИЧОГО «ПРОФЕСІОНАЛ». Телефонуйте: 097-798-52-82; 066-93-44-207.




Комментариев нет:

Отправить комментарий